APARATOLOGIA

Comptem amb l’última tecnologia com a mitjà de suport al diagnòstic i tractament clínic.

Carestream CS 9300 SELECT. MODALITAT 3D

L’alta qualitat d’imatge amb la tecnologia Cone Beam CT amb baixes dosis de radiació permet una visualització detallada de les estructures òssies i dentals que s’apliquen a la cirurgia oral, implants i odontologia operatòria.

AIR-FLOW MASTER ELECTRO MEDICAL SYSTEMS

És un equip ultrasònic de profilaxi per a l’eliminació de placa bacteriana en bosses periodontals profundes. Proporciona un polit per aire eficaç, fiable, ràpid, silenciós combinat amb la màxima protecció de les genives…

 1. Llegir més

  El polit ultrasònic amb pols de glicina és un mètode eficaç per a l’eliminació del biofilm bacterià supra i subgingival, causa escasses lesions gingivals i redueix significativament la presència de bacteris periodontals. Ha demostrat la seva eficàcia clínica en la teràpia de manteniment d’implants i, sobretot, en el tractament de les periimplantitis.

SISTEMA INTRASPIN (L-PRF)

Que el pacient no pateixi cap pèrdua de dents, os o teixits tous al maxil·lar suposa un veritable repte per a qualsevol professional durant el procés d’una cirurgia oral o durant la col·locació d’implants.

 1. Llegir més
  La fibrina rica en plaquetes i leucòcits (L-PRF) accelera la cicatrització i regeneració dels teixits del pacient amb les seves pròpies cèl·lules. A diferència d’altres tractaments que fan servir components artificials, aquesta teràpia empra només la sang del mateix pacient, que comptarà amb un plasma totalment biocompatible i personalitzat, produït a través d’un protocol d’avançada tecnologia.

  El procés és molt senzill: després de recollir una mostra de la sang, una centrifugadora, especialment dissenyada del Sistema Intraspin, separarà i concentrarà cèl·lules i proteïnes sanguínies formant un coàgul bioactiu replet de factors de creixement.

  Aquest coàgul es premsa per arribar a un gruix ideal de tal manera que no contingui productes sintètics ni s’alteri químicament i es col·loca directament sobre la zona per a tractar.

  Actualment la L-PRF s’utilitza en procediments quirúrgics dentals, incloent-hi implants dentals, defectes ossis, alvèols postextracció, augment ossi en sins maxil·lars i crestes alveolars, defectes del paladar i procediments que corregeixen l’atròfia de l’os maxil·lar.

CAMBRA INTRAORAL CS 1500

Captura imatges detallades i d’aspecte real proporcionant les proves visuals que es necessiten per informar el pacient i realitzar diagnòstics precisos.

RADIOGRAFIES DIGITALITZADES KODAK RVG 5100

Sistema per capturar i analitzar radiografies dentals ràpidament i fàcilment. Gràcies a la seva resolució real superior a 20 lp/mm, proporciona la resolució més alta de qualsevol sistema de radiologia digital del sector. El seu programari permet visualitzar ràpidament cada imatge, fer diagnòstics segurs i compartir-les mitjançant correu electrònic.

SONDA FLORIDA

La sonda florida és un instrument computeritzat de mesurament del sondatge periodontal que exerceix una pressió constant i molt fiable. S’empra en el diagnòstic i seguiment de la malaltia periodontal.

SISTEMA PROTOCOL·LITZAT DE DESINFECCIÓ

Disposem de protocols de desinfecció i esterilització tant de l’àrea del personal com de l’instrumental utilitzat per a cada pacient.

HALIMETER

L’halimeter és un cromatògraf de gasos que ens permet mesurar els components químics de l’alè. Verifica la composició dels sulfurs volàtils que són els responsables de l’halitosi i diferencia el seu origen intraoral / extraoral. Aquest origen determinarà el tractament que durem a terme.

LÀSER DÍODE

El làser de díode és un instrument quirúrgic dissenyat per al tractament de lesions en els teixits tous de la cavitat bucal. Incorpora un dispositiu per al blanquejament dental.

Compromesos amb la teva salut bucal

Demanar visita...973 22 08 29Trucan's o envía'ns un missatge

  Nom i cognoms

  Motiu de la seva visita

  Telèfon de contacte

  El vostre correu electrònic

  Comentaris

  Com heu conegut Esmatges Periodòncia?
  RecomanacionsPublicitatAltres

  Com preferiu que li contestem?
  EmailTelefònicament

  Solicitar visita...973 22 08 29Llámanos o envíanos un mensaje

   Nombre y apellidos

   Motivo de su visita

   Teléfono de contacto

   Correo electrónico

   Comentarios

   ¿Como conoció Esmatges Periodoncia?
   RecomendacionesPublicidadOtros

   ¿Como prefiere que le contestemos?
   Correo ElectrónicoTelefónicamente