Contacta

Tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Esmatges Periodòncia estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Visiti’s per Alejandro Esmatges Guasch Metge Estomatòleg, la referència a Lleida en Periodòncia i problemes de genives. Si té qualsevol dubte, necessita realitzar una consulta, reservar hora per a la seva propera cita o la seva primera visita, podeu ficar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon d’atenció als pacients (973 22 08 29), el formulari de contacte o enviant-nos un missatge de correu electrònic

Esmatges Periodòncia

Pàrquing gratuït

Els pacients d’Esmatges Periodòncia compteu amb la gratuïtat si deixeu el cotxe en les instal·lacions de l’aparcament públic del carrer la Parra, situat a cinc minuts caminant de la clínica. Només cal que agafeu el tiquet de l’aparcament i el doneu a recepció de la clínica, on se us n’oferirà un amb l’import pagat.

Obrir Xat
1
Hola,
en què et podem ajudar?