ELEVACIÓ SINUSAL

Què és l’elevació sinusal?

L’elevació del si maxil·lar és una tècnica quirúrgica versàtil en la qual es col·loca os a la zona posterior del maxil·lar superior a nivell dels molars i premolars, procediment que permet realitzar un tractament implantològic on abans no era possible per falta d’os.

El procés consisteix a afegir os entre el sól del maxil·lar i la membrana sinusal que es mou cap amunt per tal de proporcionar espai al material de l’implant i que aquest pugui regenerar i fixi els implants de titani.

L’únic material d’empelt que compleix amb la major part dels criteris, per a ser considerat un empelt ideal, és l’os del mateix pacient (os autòleg). La seva principal virtut és la de conferir osteoinducció (ostoecomponentes cel·lulars vius).

En l’actualitat s’estan utilitzant altres materials:

 • Al·loempelts: és un teixit transferit entre dos individus genèticament diferents de la mateixa espècie (os humà de donant o de cadàver).
 • Xenoempelts: és el teixit transferit des d’un individu d’una altra espècie (os boví, os equí).
 • Materials al·loplàstics (fosfat tricàlcic, hidroxiapatita…): són materials sintètics manufacturats mitjançant processos industrials per a ús mèdic i dental.
 • Plasma ric en plaquetes a partir de la pròpia sang del pacient: s’obtenen les proteïnes morfogenètiques òssies localitzades en els grànuls alfa de les plaquetes; acceleren el procés de cicatrització tissular i òssia.
 • Plasma ric en plaquetes i en leucòcits (L-PRF): és una combinació tridimensional de fibrina autòloga rica en plaquetes i rica en leucòcits, obtinguda a partir de la sang del pacient. Conté factors del creixement i citocines la presència dels quals es relaciona amb la ràpida cicatrització, sobretot en els primers set dies de la intervenció.

Abans

Després

Abans

Després

Abans

Després

Compromesos amb la teva salut bucal

Demanar visita...973 22 08 29Trucan's o envía'ns un missatge

  Nom i cognoms

  Motiu de la seva visita

  Telèfon de contacte

  El vostre correu electrònic

  Comentaris

  Com heu conegut Esmatges Periodòncia?
  RecomanacionsPublicitatAltres

  Com preferiu que li contestem?
  EmailTelefònicament

  Solicitar visita...973 22 08 29Llámanos o envíanos un mensaje

   Nombre y apellidos

   Motivo de su visita

   Teléfono de contacto

   Correo electrónico

   Comentarios

   ¿Como conoció Esmatges Periodoncia?
   RecomendacionesPublicidadOtros

   ¿Como prefiere que le contestemos?
   Correo ElectrónicoTelefónicamente