MANTENIMENT PERIODONTAL

Què és el manteniment periodontal?

El manteniment professional forma part integral del tractament periodontal i constitueix l’únic sistema per assegurar l’efecte terapèutic beneficiós a llarg termini per als nostres pacients.

L’inici de la malaltia periodontal sempre ve precedit pels signes d’una gingivitis. Per tant, l’eliminació de la inflamació gingival i el manteniment dels teixits gingivals sans, previndrà tant l’inici com la reaparició de la malaltia periodontal.

Abans

Després

Per assolir aquest objectiu és necessari la implicació del pacient en l’eliminació periòdica de la placa bacteriana mitjançant les seves cures personals (raspallat diari, ús de seda dental o raspall interdental i netejador bucal).

Les tasques professionals a la nostra consulta abastaran des del reforç de la higiene oral, l’aplicació d’anestèsia tòpica, la eliminació de placa bacteriana i el càlcul dental mecànicament, la eliminació de tincions i el blanquejament dental.

Aquells pacients tractats de malaltia periodontal avançada, incloent-hi tècniques quirúrgiques, que no segueixen les pautes de manteniment adequades tornen a recaure d’aquesta malaltia.

Els experts insisteixen que la teràpia de manteniment és un recurs imprescindible per mantenir resultats de salut bucal a llarg termini. Els pacients que segueixen un programa de manteniment regular i el compleixen tenen un millor pronòstic que aquells que no el segueixen.

Els estudis demostren que per als pacients tractats de periodontitis moderades o avançades la freqüència de les visites de manteniment generalment oscil·la entre els 3-4 mesos, mentre que per a les formes lleus de periodontitis el període es pot allargar a 6-12 mesos.

Compromesos amb la teva salut bucal

Demanar visita...973 22 08 29Trucan's o envía'ns un missatge

  Nom i cognoms

  Motiu de la seva visita

  Telèfon de contacte

  El vostre correu electrònic

  Comentaris

  Com heu conegut Esmatges Periodòncia?
  RecomanacionsPublicitatAltres

  Com preferiu que li contestem?
  EmailTelefònicament

  Solicitar visita...973 22 08 29Llámanos o envíanos un mensaje

   Nombre y apellidos

   Motivo de su visita

   Teléfono de contacto

   Correo electrónico

   Comentarios

   ¿Como conoció Esmatges Periodoncia?
   RecomendacionesPublicidadOtros

   ¿Como prefiere que le contestemos?
   Correo ElectrónicoTelefónicamente