NOSALTRES

La satisfacció per un somriureEsmatges Periodòncia a Lleida

Esmatges Periodòncia va ser fundada per Alejandro Esmatges Guasch l’any 1991 com una consulta dedicada en exclusiva a la periodòncia en col·laboració amb gran nombre de professionals de la província i zones limítrofes.

La satisfacció dels nostres pacients és el principal objectiu de la consulta, tractant d’aconseguir la major qualitat assistencial en la prevenció i tractament de la malaltia periodontal i periimplantaria tenint cura de la salut dental de forma personal i individualitzada.

En ple centre de Lleida ciutatLes nostres instal·lacions

Recepció, espera i coordinació clínica

El rebem a peu de carrer en un espai confortable i acollidor. El nostre servei de recepció li procurarà les atencions necessàries per acompanyar-lo al tractament de la seva visita programada. Si és la seva primera visita, el Dr. Alejandro Esmatges Guasch l’atendrà personalment al seu despatx i li podrà realitzar una primera exploració en el box 1 contigu.

Radiologia

Esmatges Periodòncia està equipat amb un equip de TAC 3D per al diagnòstic i els tractaments més segurs per als seus pacients. Obté imatges d’última generació amb una excel·lent resolució i amb baixes dosis de radiació per al pacient, procediment que permet precisió en el diagnòstic i el tractament proporcionat.

Tractaments periodontals

Comptem amb 4 amplis i moderns gabinets dentals equipats amb l’última tecnologia per tractar els nostres pacients en cadascuna de les diferents especialitats de la Odontostomatologia.

Cirurgia periodontal

La clínica disposa d’un gabinet quirúrgic en el qual podem realitzar intervencions de cirurgia periodontal i òssia regenerativa.

Especialistes en periodòncia a LleidaEls nostres especialistes

Alejandro Esmatges Guasch Metge Estomatòleg
Llicenciat en Medicina i Cirurgia
Especialista en Estomatologia
Dr. Josep Nart Molina
Llicenciat i Doctor en Odontologia
Certificat en Periodòncia i Implants, Tufts University, Boston, USA
Cap de Departament i Director de Màster de Periodòncia i Implants UIC/EFP
Vicepresident de la Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració (SEPA)
Dra. Vanessa Ruíz Magaz
Llicenciada i Doctora en Odontologia
Màster en Periodòncia
Professora Titular de Periodòncia UIC
Professora de Màster d'Implantologia Oral UIC

Esmatges Periodòncia està integrat per un grup de persones amb una filosofia d’actuació basada a oferir als nostres pacients un plantejament clar i honest per millorar la seva salut oral.

Tot el nostre equip ens comprometem a oferir un tractament de qualitat i ens esforcem a atendre els nostres pacients amb interès i professionalitat per fer que la visita al dentista es converteixi en una experiència agradable.

Esmatges periodònciaBreu història de la nostra clínica

1991

Vam iniciar la nostra activitat com a consulta dedicada en exclusiva a la periodòncia.

Al llarg de tots aquests anys d’exercici, hem anat realitzant obres de millora, tant estructurals com de serveis interns per tal d’oferir la màxima comoditat i confort als nostres pacients.

Si en els nostres inicis comptàvem amb una sola planta de serveis, a poc a poc hem anat ampliant la consulta fins a una totalitat de quatre plantes, alhora que hem independitzat les àrees de tractament per aconseguir que pacients i personal estiguin en un ambient còmode i agradable.

Som un equip que ha patit pocs canvis de personal en el temps, i un dels nostres objectius ha estat oferir sempre una experiència conjunta.

2015

Incorporem el Dr. Nart al nostre equip de treball i ampliem l’enfocament quirúrgic de la periodòncia, actualitzant amb prestigi els nostres tractaments.

2017

Augmentem l’equip de treball a 7 higienistes dentals titulades amb experiència en el tractament de pacients periodontals.

2018

Incorporem a la Dra. Ruíz i ampliem l’enfocament quirúrgic periodontal amb tècniques de fibrina rica en plaquetes i leucòcits (L-PRF).

Decàleg

1. El nostre objectiu: Tenim un compromís amb la teva salut bucal. Vetllem per la salut dels nostres pacients.

2. Treballem per oferir la màxima qualitat, desenvolupant un programa d’atenció personalitzada permanent, amb un equip de professionals altament qualificat.

3. Busquem la satisfacció dels nostres pacients mitjançant tracte proper, professional i honest.

4. Alta tecnologia a la teva disposició: comptem amb aparells d’última generació i proposem tractaments específics per aconseguir un resultat estètic, funcional i estable amb el temps.

5. Compromesos amb la qualitat: seguim escrupolosament els protocols d’higiene i d’esterilització de l’instrumental, material i instal·lacions de la nostra consulta.

6. Les nostres instal·lacions són accessibles i sense barreres arquitectòniques per a la comoditat el pacient i la dels seus acompanyants.

7. Som un equip d’especialistes en el tractament de les malalties que afecten les genives i / o implants dentals que s’esforcen per atendre els nostres pacients amb interès i professionalitat per aconseguir que la visita al gabinet dental es converteixi en una experiència agradable. Ens avalen més de 25 anys d’experiència en el tractament de casos complexos.

8. Comptem amb un gabinet quirúrgic equipat en una planta individualitzada per a intervencions de cirurgia periodontal i òssia regenerativa.

9. Mirem per les teves dades personals conforme al Reglament General de Protecció de Dades.

10. El nostre equip està format per metges estomatòlegs, odontòlegs especialitzats, higienistes dentals i personal administratiu amb l’objectiu comú d’oferir prevenció i tractaments de qualitat.

Satisfacció per un somriureEls nostres pacients ens recomanen

Compromesos amb la teva salut bucal

Demanar visita...973 22 08 29Trucan's o envía'ns un missatge

  Nom i cognoms

  Motiu de la seva visita

  Telèfon de contacte

  El vostre correu electrònic

  Comentaris

  Com heu conegut Esmatges Periodòncia?
  RecomanacionsPublicitatAltres

  Com preferiu que li contestem?
  EmailTelefònicament

  Solicitar visita...973 22 08 29Llámanos o envíanos un mensaje

   Nombre y apellidos

   Motivo de su visita

   Teléfono de contacto

   Correo electrónico

   Comentarios

   ¿Como conoció Esmatges Periodoncia?
   RecomendacionesPublicidadOtros

   ¿Como prefiere que le contestemos?
   Correo ElectrónicoTelefónicamente